Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co sądzicie o Fiberhost.pl

ElPosito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar wykupić tam serwer

Mam pytanie czy to dobry hosting i czy ma możliwość dokupienia / zmiany ilości slotów

Pomogłem daj Like

Opublikowano

csrv ma maszyny we francji i lagi ma.

Bierz fiberhosta.

Tylko niewiem jak pingi we francji bo bym kupił a tak to biore w polsce 30slot 3gb ram :D

Mój Serwer:
Enderiada
[Rozbudowane PvP]

Opublikowano

Lepszy CraftServ dużo ramu na 1 slocik

jednś wadś to że ceny nie są takie niskie ale da się przeżyć

są hostnik ktury za slot każe płacić 50 groszy !

Pomogłem ?

Możesz daci LIKE

Opublikowano

Fierhost.pl to gowno, tam jesli promujesz hosting daja ci gowniany serwer 10 slotow, nie polecam. Polecam wam hosting ovh.pl

10868302_191445524359374_550385651884749

Opublikowano

Wiele poleceń tego hostingu to polecenia przez kilka zarejestrowanych kont, zarejestrowanych jedynie w celu promowania tej firmy. Przykładem jednego z nich jest konto "Kryspinek02" (sprawdź napisane posty z tego konta, wszystkie związane są z fiberhost). Ciekawe kto dokonał ich rejestracji i komu aż tak zależy na nieautentycznych poleceniach :)

Jeżeli rozważasz także inne hostingi to sprawdź naszą ofertę

http://crafthost.pl/offer.php
Opublikowano

Wiele poleceń tego hostingu to polecenia przez kilka zarejestrowanych kont, zarejestrowanych jedynie w celu promowania tej firmy. Przykładem jednego z nich jest konto "Kryspinek02" (sprawdź napisane posty z tego konta, wszystkie związane są z fiberhost). Ciekawe kto dokonał ich rejestracji i komu aż tak zależy na nieautentycznych poleceniach :)

Jeżeli rozważasz także inne hostingi to sprawdź naszą ofertę

http://crafthost.pl/offer.php

Moglibyście w końcu zrobić osobne serwery z dajmy na to 80-100mb ramu na slot i wtedy stosunkowo niższą cenę.

Tak to mało ludzi korzysta z waszych usług, no bo kto normalny kupuje 40 slotów z 5gb ramu. Na 5gb ramu to spokojnie można stawiać 60-80 slotowy serwer.

/Co do fiberhosta, pakiet lava i nie powinno być problemów (nie testowałem tego hostingu, polecałbym jak już poszukać jakiegoś dedyka w polsce).\

417711489342956987022.png

Opublikowano

TheMadMan9512, zauważ, że oferujemy więcej pamięci RAM w tej samej cenie w jakiej konkurencyjne firmy oferują 100MB pamięci RAM na slot lub mniej i to zazwyczaj w zagranicznych lokalizacjach. Zmniejszenie ilości pamięci RAM na slot nie wpłynęłoby znacząco na cenę ponieważ na cenę składa się także wiele innych kosztów. Pamięć RAM nie jest najważniejszym wyznacznikiem ceny w naszym hostingu a jej zwiększona ilość nie jest dodatkowym kosztem dla klienta.

Opublikowano

Fierhost.pl to gowno, tam jesli promujesz hosting daja ci gowniany serwer 10 slotow, nie polecam. Polecam wam hosting ovh.pl

Zapewne chodzi ci o youtube, przecież każdy hosting tak robi o.O! Fiberhost jest dobry ponieważ ma pakiety które możesz sobie zmieniać. :)

Od siebie polecam najlepszy hosting minecraft http://fiberhost.pl

Opublikowano

csrv ma maszyny we francji i lagi ma.

Bierz fiberhosta.

Tylko niewiem jak pingi we francji bo bym kupił a tak to biore w polsce 30slot 3gb ram :D

Chyba żartujesz. CSRV staje na głowie żebyś lagów nie miał. Jeśli nie masz odpowiedniego sprzętu i masz bajzel na kompie to nie dziw się że masz lagi.

Ave CSRV

Opublikowano

Ceny są dopasowane do jakości ofert. Szybka pomoc techniczna (Wiem co mówię) i możesz z nimi własną ofertę ustalić. Ja z nimi cały dzień pisałem i rozmowa była sensowna, odpowiedzieli mi na każde moje pytanie w przeciągu 5-15 minut.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...